dilluns, 3 de març del 2008

Cap agressió sense resposta!

Més d’un centenar de víctimes i 25.000 denúncies detectades el darrer 2007.

En un Estat en el que es parla de progrés, dia rere dia, van caient víctimes de maltractaments. Malauradament, la immensa majoria són dones. Dones que segueixen lluitant, sotmeses a la repressió, al silenci i a la manca de llibertat.

A pesar de les millores que mica en mica em anat aconseguint, la por encara segueix viva en les seves ments i en els seus cors. Viuen atemorides per persones que confonen l’amor per l’esclavitud. Que l’únic que fan es dedicar-se a trepitjar-les i humiliar-les a base de maltractes físics i psicològics.

Els físics acaben amb les seves vides i els psicològics les condueixen a l’anulació com a persones. Entre aquestes persones, hi ha qui té el valor d’aixecar-se i plantar cara als maltractadors. Tot i sent conscients que poden tenir conseqüències nefastes, elles s’alcen donant-nos exemple de lluita i resistència.

Perquè les dones són una part de la societat tant important com ho són els homes. Per això, avui seguim lluitant per la llibertat i la igualtat. Per desfer les reixes d’aquesta presó, on hi viuen sotmeses, dones plenes de raó.


Gemma Altarriba i Gemma Ventura,