divendres, 29 de febrer del 2008

Constitució del Front Antifeixista del Baix Penedès


Durant les darreres setmanes diversos joves de la comarca hem estat realitzant les primeres assemblees del Front Antifeixista del Baix Penedès (FrABP). El FrABP neix com a reacció a la facilitat amb la que es mouen per la comarca, i encara més a Calafell i El Vendrell, joves identificats amb una ideologia feixista que no dubten en atacar-nos i que qualsevol dia poden ferir qualsevol.


El FrABP pretén ser una eina d'acció directa davant la eventualitat d'una agressió feixista a la nostra comarca. Pretén ser una plataforma antifeixista típica, de manis, concerts i propaganda; però, volem anar més enllà, i volem començar la construcció del Antifeixisme a la comarca. Creïem en la conscienciació com la millor vacuna per guarir la pitjor desviació de la malaltia capitalista: el feixisme.


D'altra banda no podem oblidar-nos de l'existència de quatre regidors xenòfobs a l'ajuntament del Vendrell; capitanejats per l'August Armengol, lloctinent de Josep Anglada i amic de feixistes (com el propi Anglada o el president d'España 2000).


Per contactar amb el FrABP: frabp08@gmail.com o http://frontatifa.blogspot.com/