dimecres, 5 de març del 2008

Visiti EuroAuschwitzLand El Vendrell

Dels creadors de "Visqui a Corruptfell" i "Que els voti Rita!" arriba ara "EuroAuschwitzLand El Vendrell" el parc temàtic de la Vil·la. EuroAuschwitzLand El Vendrell té diferents atractius per a deleit dels visitants: franquisme sociològic, plaques als edificis, bandes de nazis i el millor de tot els quatre regidors de la PxC, que a mesura que visites el parc t'intenten convèncer de la seva bondat mentre et parteixes el cul.

EuroAuschwitzLand El Vendrell està travessat per tot tipus de carreteres i vies de tren perquè puguis arribar millor. Tens dos autopistes (que poden ser quatre), dos vies de tren convencionals (que també podrien ser quatre), el TGV (encara que no para), moltes carreteres i alguns camins poc coneguts per arribar-hi des Barcelona, Tarragona, Viladroga, Vilatranca o Corruptfell (abans Calaful).

EuroAuschwitzLand El Vendrell pretén promocionar internacionalment grans figuras vendrellenques com August Armengol, líder del parc; Xavier Salvadó, el nostre Gil aventurer; mossèn Vidiella, el vendrellenc més catòlic que Rouco i Ratzinger; o altres figures més underground.

I si ve ara, un 30% de descompte en el moment d'iniciar-se els fusilaments i els gasejos.