dimarts, 25 de març del 2008

Obertura de l'Ateneu Popular la Trinxera

Des d'aquesta setmana santa torna a estar actiu a el Vendrell l'Ateneu Popular la Trinxera despres de messos de reorganitzacio del nou local. L'Ateneu Popular vol ser un espai de trobada per als joves i no tan joves de la comarca que volen desmarcar-se de l'0ficilialitat que marquen els canons de la societat capitalista. Aixi oferirem una alternativa al poc oci existent al Baix Penedes.

Ambtot, la festa no es l'unic objectiu amb que torna arrencar l'activitat de l'Ateneu. Com tot Ateneu, la dimensio de la lluita queda present i el col·lectiu la Trinxera enceta una nova etapa de lluita per la construccio dels Paisos Catalans des del nou espai alliberat vendrellenc. Aixi, oferim a la societat civil la possibilitat d'utilitzar la sala d'Assemblees per a realitzar qualsevol tipus de reunions: des de associacions de veins, entitats i moviments socials poden tenir dret a fer-ne us.

El darrer eix de l'Ateneu es centra en la cultura, o mes aviat, en la contracultura. En aquest sentit hem obert al public la Biblioteca Revolucionaria de la Trinxera on, amb el pas del temps, esperem que es trobin molts dels llibres que durant mes de dos segles han sacsejat les consciencies de la burgesia, l'estat o l'esglesia. Aixi, no podem evitar la presencia d'Andreu Nin com a eix central d'aquesta biblioteca en tant que vendrellenc, intelectual revolucionari antifeixista i martir del socialisme revolucionari.

Horaris de l'Ateneu Popular la Trinxera:

Divendres: de 18h a 22h i de 00h a 02h

Dissabte: de 18h a 02h

Diumenges: de 18h a 22h