dimarts, 4 de desembre del 2007

Solidaritat Antifeixista

Amb barrets i paperines o sense, volem mostrar la nostra solidaritat amb els col·lectius antifeixistes de Madrid així com amb tots els coneguts i amics del company Carlos, jove militant antifeixista assassinat a Madrid fa uns dies.

En tant que joves amenaçats per les putrefàctes ments dels brètols admiradors de les bàrbaries comeses per la més trágica de les ideologies subjacents al capitalisme sabem el que representa haver de mirar a banda i banda dels carrers, hem vist navalles i altres estris punxants durant la celebració d’actes i festes populars al llarg dels anys, hem sofert les amenaces al nostre local que ha intentat ser cremat i saquejat en diferents ocasions; i, el que potser és el més nauseabund, hem vist a una colla d’aquests brètols encarar-se amb disminuits que sortosament foren defensats per la multitut. Sabem del veritable perill que suposa la proliferació d’aquesta ideología sagnant en la ment de determinants joves per les diferents experiències que hem patit. No ens cansarem de denunciar públicament la poca repressió policial, judicial i institucional envers aquests veritables antisistema que basen totes les seves accions en la violencia contra el diferent atemptant directament contra l’únic fet intrínsec a l’ésser huma: la diversitat.

Volem denunciar la parcialitat de molts dels mitjans de comunicacions de mases quan després dels incidents madrilenys (abans dels avalots del passat dissabte a Barcelona) van qualificar implícitament d’anormals els comportaments antifeixistes quan els veritablement desviats (no anormals, desviats) són els comportaments racistes, xenòfobs i violents dels joves feixistes. Els avalots barcelonins es configuren a partir d’altres dinàmiques i no serveixen per criminalitzar l’antifeixisme, fer-ho, és fer demagogia barata.

Finalment, volem recordar a la població vendrellenca que els membres de la Trinxera estem amenaçats per aquesta colla de brètols, i no seria d’estranyar que qualsevol dia, els tan odiats mitjans de masses visitin Vendrell davant la realització de qualsevol barbaritat per part d’aquests energúmens. Com a conseqüència, demanem la solidaritat i l’ajuda de la població en general per lluitar contra aquesta enfermetat que ja fa segles que dura.

El Vendrell també serà la tomba del feixisme

1 comentari:

Anònim ha dit...

No podem tolerar més agresions feixistes!
Si fan maleses contra le Trinxera atakarem!