dijous, 13 de desembre del 2007

Euskadi - Catalunya, el 29 de Desembre




Com cada any per Nadal, aprofitant la parada de les competicions futbolístiques professionals; arriba el partit de la selecció catalana; amb el beneplàcit, com no, de les institucions esportives i polítiques espanyoles.


Aquest any, però, els aficionats a la Selecció haurem de viatjar si volem veure en viu i en directe l'aconteixement. Aquest any la Selecció es desplaça fins al vell estadi de San Mamés, a Bilbao, per enfrontar-se, en un clima de festa i germanor, a la selecció nacional basca; en una mena de partit de tornada al que es va disputar a l'octubre del 2006 al Camp Nou de Barcelona.


Aquest passat octubre la Selecció no va poder disputar cap partit per les pressions a les que van sotmetre les autoritats espanyoles a les seleccions que, en un principi, volien viatjar fins a Barcelona, com l'americana. Davant aquests atacs, el partit de nadal, ha de comportar el suport de la societat civil catalana a la seva selecció malgrat no respongui a les fronteres històriques i culturals dels Països Catalans; i, malgrat es jugui fora.


Buenu...tot aixó ve a que des de la Trinxera ens podriem mobilitzar i fer una expedició per veure el partit; com hem fet quasi cada any....

Salut!
Jon