diumenge, 9 de desembre del 2007

El pas a la llibertat

Lluitem!! Lluitem per la nostra autonomia , per la nostra llibertat i dignitat; i pel comunisme llibertari!

Destruïm estats totalitaris, per la emancipació de totes les cultures!
No podem creure en un govern ni en partits polítics que viuen de l’engany i la gula , però comencem a creure en les nostres mans i en la nostra intel·ligència , que el nostre cervell sigui un arma indestructible , veraç contra el poder !

Podem viure autogestionant les nostres vides i vivint de la nostra pròpia producció sense la necessitat de treballar més del que realment podem necessitar , sense mantenir paràsits i estats invasors , fuig Espanya dels països catalans!!

No està tant lluny aquesta forma de vida , però si la nostra consciència ( a causa del sistema capitalista que ens ha alienat ) . Pensem en la Catalunya independent proletariada , sense cap estat ni govern ( ni espanyol ni català ) la economia creixent catalana s’ha de controlar d’on es produeix , del poble català i no d´ espanya ni del govern capitalista català , no hem d’oblidar que el concepte NACIÓ sempre a sigut igual ( vingui d’on vingui ) per la classe treballadora , una tortura , explotació i opressió. Creiem en la Catalunya lliure d' imperis , perquè es el primer pas cap a la llibertat , però també ha de ser lliure de polítics per ser totalment lliure . El pas a la llibertat no esta tant lluny com sembla! Agafem consciència i mantenim la coherència amb les idees revolucionaries , el dia a dia i la evidencia de les coses farà l’últim pas cap a la llibertat!

PER LA INDEPENDÈNCIA DEL POBLE CATALÀ!!

CONTRA LES FORCES D’OCUPACIÓ!!

PER EL COMUNISME LLIBERTARI!

CONTRA ELS ESTATS!!

FAI-T (Facció Anarko-Independentista de la Trinxera)

1 comentari:

Anònim ha dit...

tot i que sembli contradictori...és potser el més lògic...que cada cultura (en grans tèrmes...llengua, tradicions etc...) s'atogestioni...sense necessitats ni d'estats ni d'osties....

Jon