dimecres, 25 de març del 2009

Publicació del 17- M, solidaritat amb L'Enric Duran!


Ja tenim a l'Ateneu Popular la Trinxera el segon nùmero gratuït de la revista "Crisis" on s'explica l'actual crisi del sistema capitalista i on es proposa alternatives a un sistema que ens ha porta a la situació actual. i que es revela mès injust i explotador cada dia que pasa.

Volem mostrar tota la nostra solidaritat cap a l'Enric i la seva valentia en la denuncia del sistema capitalista i de les seves falsetats.
Us adjuntem el comunicat del grup de suport a l'Enric:

"L'Enric Duran va ser detingut ahir dia 17, cap les 6 de la tarda, per una acció de desobediència civil contra el sistema. amb un dispositiu policial totalment desmessurat. Entenem que el fonamental en aquest cas no són els presumptes delictes que hagi comés sinó allò a on apunta: cap un sistema que no para de créixer a costa de provocar desigualtats. Com a a acció de desobediència civil, el fonamental no és si la seva acció ha estat legal o no, sinó si és legítima. I, més encara, que apunta a la ilegitimitat d'un sistema econòmic que ara, més que mai, es posa en qüestió. No és que el capitalisme estigui en crisi: el capitalisme és crisi permanent pels qui menys tenen. I això no és una qüestió cojuntural: ahir érem precàris; avui, aturats i sempre, endeutats. El que menys se li perdona a l'Enric Duran és que, a més, proposi alternatives. Contra l'opressió financera, es crida a recolzar la banca ètica. Contra el creixement desmessurat, es proposa un decreixement responsable amb el medi i amb la justícia social. Contra l'explotació laboral, es crida al treball cooperatiu.

Com es diu a la publicació "Podem": “podem viure sense bancs, sense empreses multinacionals, sense diners, sense polítics. Podem viure sense capitalisme. Siguem el canvi que volem.” I, per suposat, volem a l'Enric lliure."