diumenge, 25 d’octubre del 2009

Acte de protesta contra la PxC




El passat diumenge 18 d’octubre, el Col·lectiu la Trinxera, dins del marc dels actes de la Fira, va realitzar una acció de protesta i denúncia contra la presència de quatre regidors de la ultradretana PxC a l’Ajuntament del Vendrell.

L’acció va consistir en desplegar una pancarta amb la cara de cadascun dels quatre regidors xenòfobs i amb el lema “Perill PxC!. Ignorants i racistes”, durant l’actuació a la Plaça Vella dels grups de cultura popular i la diada castellera. S’ha de recalcar que entre els càrrecs públics presents a la balconada del Consistori hi havia la Teresa Montserrat, en Juan Carrasco i en Juan Parera, tres dels quatre regidors de PxC.

Encara que en moltes la població vendrellenca sembli que hagi acceptat com a “normal” la seva presència, des del Col·lectiu la Trinxera, i tal com hem fet des del 2003, considerem que és important continuar denunciant de forma pública la política completament racista d’aquest partit. Nosaltres no oblidem i PxC ha de tenir ben clar que allà on vagi sempre es trobarà la nostra més forta oposició, nosaltres sempre ens enfrontarem a la seva política xenòfoba i feixista.