dijous, 12 de març del 2009

activitats setmanals a l'Ateneu

Aquest cap de setmana continuem amb les activitats d'aquest primer trimestre de 2009. Dissabte, a les 17 h començarem amb una xerrada sobre la situació històrica i actual a Palestina, aprofundint en tot el procés històrica que ens ha portat a la situació actual. La xerrada, que es farà a l'Ateneu Popular la Trinxera, anirà a càrrec d'un membre de la Xarxa d'Enllaç amb Palestina que fa poc ha estat desplaçat a Cisjordània i ha viscut la situació in situ.

El mateix dissabte, a partir de les 23 h i també a l'Ateneu, començarem un cicle de sessions de màgia que farem periòdicament al nostre local. Els dos actes, com sempre, són totalment gratuïts i oberts a tothom.

Per altra banda, hem començat les inscripcions de la primera sortida que forma part del cicle "Coneguem el Penedès". Aquesta primera activitat es realitzarà el diumenge 22 de març de 2009, a partir de les 12 h, i consistirà en una sortida a la Talaia del Montmell. La gent que hi estigui interessada s'ha de passar a inscriure's per l'Ateneu en horari d'obertura (excepte el dilluns, totes les tardes a partir de les 17.30 h).


Moltes gràcies i fins aviat!

COL·LECTIU LA TRINXERA