dissabte, 19 de gener del 2008

Presentació de la Biblioteca de la trinxera

El Col·lectiu “La Trinxera”, com a col·lectiu de gent d’esquerres conscienciada socialment i políticament, disposa d’ una col·lecció de llibres i pel·lícules que estan al abast de tothom nomes amb un carnet que ens pots demanar en qualsevol moment.

A la biblioteca pots trobar llibres que parlen de la nostra memòria històrica, del moviment obrer, del efectes de la globalització i de les seves resistències, del socialisme, l’anarquisme i dels moviments d’alliberament nacional d’arreu del món, entre altres temes. També tenim llibres sobre la personalitat i les idees d’ Andreu Nin, Karl Marx, Engels, Che Guevara i molts altres.

També disposem de novel·les i pel·lícules de temàtica social i crítica que esperem ampliar pròximament.

L’Ateneu Popular “La Trinxera” no vol ser nomes un local d’oci juvenil, també vol ser un lloc de trobada dins la vil.la del Vendrell per a la reflexió i la lluita per aconseguir una societat més justa i igualitària, on les opressions socials, sexuals i nacionals no hi tinguin cabuda. La biblioteca de l’Ateneu vol ser una eina que ajudi en aquest sentit, es per aquest motiu que agrairem qualsevol aportació, ja sigui amb llibres, pel·lícules o treballs, ajudant a fer mes gran la biblioteca del Col·lectiu, la vostra biblioteca.

Per a carnets i més informació:

la_trinxera@hotmail.com