divendres, 7 de desembre del 2007

la Vanda al Espardenyarock ´07


El blog del col·lectiu la Trinxera vol fixar-se, entre altres coses, en les diferents manifestacions culturals que el jovent vendrellenc dur a terme per a satisfer les seves inquietuts creatives. En aquest sentit, en el dia d'avui actua al Forcall (els Ports, Castelló), la Vanda en el transcurs de de l'Espardenyarock, un veritable festival músical d'hivern.


La Vanda és un grup relativament jove que van debutar a l'abril d'aquest any en la festa de cloenda del vell Ateneu la Trinxera a l'escorxador. A partir d'aquell moment i durant l'estiu, els ja mítics Winni the Punk & the Trinxera all-Stars es van transformar, amb la calma, en la Vanda que avui actua al Forcall i que al Vendrell ja va tocar per la plantada de bèsties de foc, la Fira i el passat Correllengua.


L'Espardenyarock és un festival músical d'hivern dels Països Catalans. Encara que només compti amb dos anys d'experiènciea el cartell d'aquest any compta amb la presència de grups destacats de la zona com Pepet i Marieta o Agraviats.